ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΟΒΑΛΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ Ν.ΥΟΡΚCOLLEGE OF ATHENS ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Κ ΦΙΛΩΝ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΦΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ!!!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Άλλη μια διεθνής συνεργασία των εκπαιδευτηρίων μας για όλους τους μαθητές της Σαλαμίνας και οχι μόνο!! Για εμάς δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μόνο προοπτική και όραμα για το αύριο. Διεθνείς σπουδές και μεταπτυχιακά για όλους μέσα απο μέσα απο τα φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης μας στην Σαλαμίνα.Το όνειρο που γίνεται πραγματικοτητα!!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Πρωτοπόροι στην εκπαίδευση του μέλλοντος...

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Δεν θα μπορούσαμε να μην βραβεύσουμε τους καλύτερους. Δείτε τους πρωταγωνιστές της γιορτής Αριστείας!! Πρωτιές και αριστεία σε δράσεις μοναδικές. Κινεζική γλώσσα!! Ρομποτική με την σφραγίδα και το κύρος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!! Στιγμές μοναδικές που ανεβάζουν την Σαλαμίνα σε διεθνές επίπεδο. Κατακλύσεαε την αίθουσα καιο αφήσατε τις καλύερες εντυπώσεις. Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες σε τεχνολογικές και πανεπιστημιακές σχολές. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσετε να μας κάνετε υπερήφανους

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Περισσότερα Άρθρα...

images/categoryplanet.jpg