Εκπαιδευτήρια Στέλιος Καθαρός

Τα εκπαιδευτήρια μας εχουν σαν αποκλειστικό σκοπό να την εκπαίδευση τον μαθητών και την ενίσχυση της αγάπη τους για μάθηση.

Παρέχουμε εδω και 15 χρόνια με εκπαίδευση με βάση πολύ ποιοτικά στανταρ τα οποία εμείς πρ΄ψτοι θέσαμε στην Σαλαμίνα . Οι επιτυχίες των μαθητών μας είναι η καλύτερη επιβράβευση μας. Πρότυπες υπηρεσίες μάθησης μόνο στα δικά μας εκπαιδευτήρια. Μάθετε Κινέζικα σε συνεργασία με το διεθνές ίδρυμα Κομφούκιος αποκλέιστικά στα εκπαιδευτήρια μας

Πρωτοπόροι στην εκπαίδευση του μέλλοντος


Στα εκπαιδευτήρια μας θα βρείτε οτι πιο σύγχρονο στην εκπαίδευση. Σε συνεργασία με το PlanetXKids σας προσφέρουμε την εκμάθηση ρομποτικής σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Σε εμάς σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κομφουκιος μπορείτε να μάθετε την γλώσσα του μέλλοντος, τα Κινέζικα καθώς και Ρώσικα και Αγγλικά

ΕπικοινωνίαPlanetXKids

Συνδίασε την γνώση με την εκπαίδευση. Σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο μακεδονίας πρώτοι εμείς φέρνουμε την επανάσταση στην εκπαίδευση ρομποτικής στην Σαλαμίνα!!.

Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Φέρνουμε στην Σαλαμίνα την πρωττοπορία στις ξένες γλώσσες. Σπάμε τα πρότυπα και σας προσφέρουμε εκμάθηση σε Ρώσικα, Κινέζικα και οτι άλλη γλώσσα μπορείτε να φανταστείτε. Όλα θα τα βρείτε σε εμάς. Ολιγομελή group απο εξειδικευμένους καθηγητές.


0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Newsletter

Κάντε εγγραφή για να μαθαίνετε πρώτοι τις δράσεις μας.

Εκπαιδευτικές δομές Στυλιανός Καθαρός

campus life

logo
Λεωφόρος Σαλαμίνος 141Α
Σαλαμίνα, Τ.Κ 18900

210-4640855
stelios_katharos@yahoo.gr